2012. január 9., hétfő

Családlátogatás – 2012

Január 1-jén Bajó János lessi gondnok és kedves felesége vendégszeretetében részesültünk, megbeszélendő a lessi és mácsapusztai családlátogatást. Köszönjük, hogy nemcsak otthonukat, de szívüket is megnyitották előttünk.

Az esztendő második napján Biharsályiban vette kezdetét a szokásos családlátogatás. Henesz Károly harangozó kíséretében kerestük fel a református testvéreket. Mindenütt szeretettel és nyitottan fogadtak bennünket. Az Ige üzenete mellett iratterjesztési ajándékokat (Harangszó, Kálvincsillag, Örömhír, Biblia) vittünk magunkkal. Emellett minden család egy-egy emlékkátyát is kapott ajándékba. Sályiban január 8-án fejeződött be a családlátogatás, melynek során 12 református, vagy reformátust is tartalmazó családhoz kopogtattunk be.

Inándon immáron maroknyinál is kevesebb, mindössze két református él, Benedek György és fiútestvére. Mint a január 8-án végzett családlátogatás alkalmával megtudtuk: előbbi immár 18 éve fogadja otthonában a havonta megtartott istentisztelet résztvevőit és a szolgálat végzőit. Köszönjük hűségét és vendégszeretetét.
Január közepétől Lessen és Mácsapusztán, valamint Cséffán végzünk családlátogatást. A szórványban végzett családlátogatásokat Őssiben folytatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése