2012. szeptember 1., szombat

Tasnádi kiránduláson jártak ifjaink


Szeptember 1-jén a tasnádi strandra (Szatmár megye) szerveztünk jutalomkirándulást a Nagyvárad-Őssi református gyülekezet fiataljainak. Akárcsak a júliusi biharsályi kirándulással, ezúttal is azokat az ifjú testvéreinket jutalmaztuk, akik hűséges és folyamatos résztvevői a június 1-jétől hetente, péntekenként zajló ifjúsági bibliaóráknak.
Indulás előtt, délelőtt 10 órakkor, a templom hűvösében, rövid áhítat keretében kértük Isten oltalmát az útra, és egész napos együttlétünkre, a 23. zsoltár igéivel. Közel másfél órás utazásunk során a Bihar és Szatmár megye határán elterülő csányi erdőben pihentünk meg, majd hamarosan következett a várva-várt csobbanás, amikor is a tasnádi strand medencéiben kerestünk oltalmat a rekkenő hőség elől. A fürdések között, a parton vetélkedőt szerveztünk, melynek során ki-ki számot adhatott tudásáról, gyorsaságáról és kreatív gondolkodásáról.
Az alkalmat gyülekezetünk iratmissziója segítette (utazás, belépők), hogy a gyerekek számára valóban ajándék legyen a kirándulás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése