2012. december 19., szerda

Karácsonyi gyermekműsor

Nagyvárad-Őssi református temploma adott helyet Péter I. Emília tanítónő harmadikos osztályának  karácsonyi ünnepségéhez, ahol a gyermekek verses-zenés műsorral örvendeztették meg a szülőket és a gyülekezet tagjait. Az eseményen ft. Csűry István lelkész-püspök szolgált igehirdetéssel, aki a Lk 2,15-16 versei alapján a külső sötétségből a fény felé érkező emberről beszélt. Mint rámutatott, aki Istent keresi, az elérkezik a Világossághoz, aki szabadulást hoz az ember számára.
Az igehirdetést követően a gyerekek ismert karácsonyi énekekkel, versekkel és betlehemes játékkal köszöntötték az érkező Úr Jézust, valamint verssel a névnaposokat. Az ünnepség ajándékozással zárult: előbb a gyermekek kapták meg a földíszített karácsonyfa alatt rájuk váró ajándékokat, majd ők nyújtották át ajándékaikat édesanyjuknak.
Köszönet illeti Péter I. Emília tanítónőt, amiért ezzel a csodálatos élménnyel megörvendeztette a nagyvárad-őssi gyülekezetet, illetve a nőszövetség és presbitérium tagjait, az esemény során nyújtott segítségükért.
Sz. É.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése